Uitnodiging kick-off Green Deal 2.0 – 21 maart 2023

Wat kan de Green Deal 2.0 voor uw bedrijf betekenen? Wilt u graag verduurzamen maar weet u nog niet waar uw kansen en mogelijkheden liggen? Of laat u zich graag samen met andere ondernemers inspireren op het gebied van energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie?

Voor alle ondernemers binnen gemeente Waalwijk
organiseert Stichting Waalwijk CO2 vrij de kick-off van de Green Deal 2.0 op:

Dinsdag 21 maart
van 15:00-17:00 uur (inloop om 14:30 uur)

Locatie Theater De Leest Waalwijk

Programma 21 maart
We maken ons allemaal op voor een duurzame toekomst waarin we klimaatneutraal en -bestendig zijn. Dat vraagt wat van ons als ondernemers in gemeente Waalwijk. Zeker op onze bedrijvenparken liggen veel kansen om gezamenlijk te verduurzamen. Laten we het daarom ook samen doen! Tijdens de kick-off nemen we u graag mee in de mogelijkheden.

Burgemeester Sacha Ausems ontvangt u in Theater De Leest waarna dagvoorzitter Stefan Korthout u meeneemt in een afwisselend en inspirerend programma. U hoort natuurlijk alles over de Green Deal, de voordelen en waarom het slim is om nu aan te sluiten. Maar u doet ook volop inspiratie op. Om 15:00 uur trappen we officieel af met een verrassende opening.

Urgentie op bedrijfsniveau
Niemand minder dan meteoroloog en voormalig weervrouw Helga van Leur zet u daarna op scherp. Zij neemt u op boeiende wijze mee in de urgentie van verduurzaming op bedrijfsniveau. 

De Green Deal
Na een korte terugblik op de Green Deal 1.0 gaan we in gesprek met ondernemers en hun ervaringen tot nu toe. Daarna gaan we in op de Green Deal 2.0 en wat dit betekent voor uw bedrijf. 

Borrel en netwerken
Tegen 17:00 uur sluiten we graag af met een hapje en een drankje en is er gelegenheid om met elkaar nog verder door te praten. 


Samen maken we ons klaar voor de toekomst

Sluit u aan bij de Green Deal 2.0
Al bijna 100 grote en kleine bedrijven in onze gemeente hebben zich aangesloten bij de Green Deal. Ondernemers die zich aansluiten worden door Stichting Waalwijk CO2 vrij onafhankelijk en belangeloos begeleid in het proces om de juiste duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Dat scheelt geld, veel uitzoekwerk en levert veel op. Als ondernemer bent u vooral gericht op uw business en staat verduurzaming niet altijd bovenaan. Met de Green Deal 2.0 kunnen we u daarbij helpen, zowel individueel als collectief.

Wat betekent de Green Deal voor ú?
Meedoen betekent niet alleen een gratis scan en advies, inzicht in subsidies en financiering, hulp bij offertes en certificering en begeleiding bij het nemen van energiemaatregelen. Het is ook een unieke kans om elkaar te versterken of samen maatregelen te nemen. Stichting Waalwijk CO2 vrij helpt bedrijven in contact te komen met elkaar. 

Verhinderd of meer informatie?
Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar heeft u wel interesse in de Green Deal? Neem dan contact op met Mark Gouda, projectleider Stichting Waalwijk CO2 vrij. Hij vertelt graag meer over de mogelijkheden om te verduurzamen. Voor meer informatie bekijk onze website. 

Met de Green Deal 2.0 bundelen acht partijen hun krachten om de verduurzaming van de Waalwijkse bedrijvenparken te versnellen. De aandacht wordt gericht op de energietransitie, klimaatadaptatie en een circulaire economie.

Stichting Waalwijk CO2 vrij

p/a Kuiper 5b

5253 RJ Nieuwkuijk

Contact

+31(0) 416 24 17 79

 info@waalwijkco2vrij.nl