Ysmart B.V.

De wereld wordt slimmer

Of beter gezegd, de apparaten om ons heen worden dat. Bij Ysmart beginnen we met geavanceerde energiemonitoring en -management om alle installaties binnen gebouwen te verbinden. Deze data is cruciaal voor het oplossen van netcongestieproblemen en vormt de basis voor het optimaliseren van elk gebouw. Waar we leven, beleven en werken, daar brengen wij connecties tot leven tussen installaties en benutten we klantdata om meer te doen dan je denkt.

Slimme verlichting en verwarming zijn de standaard, maar er is zoveel meer mogelijk. Een goed voorbeeld is hoe we de energieopbrengst van zonnepanelen optimaal benutten door de laadpalen voor elektrische voertuigen slim aan te sturen. Vaak bestaat de potentie om meer te verbinden, maar zijn gebouweigenaren of -beheerders zich hier niet van bewust. Wij openen deze deuren naar nieuwe mogelijkheden. Ons doel? Het verbeteren van het welzijn van mens en planeet door de inzet van onze kennis en slimme oplossingen.

Als trotse deelnemer aan ‘Waalwijk CO2 vrij’ en gevestigd in een monumentaal pand aan de Loeffstraat, ademt ons kantoor smart en duurzaamheid.

Wij zetten ons in om dit te realiseren voor alle ondernemers. Ons motto: Connected by Passion! Kom langs voor een kop koffie en een inspirerend gesprek over hoe wij jouw bedrijf kunnen transformeren naar een slimme en duurzame omgeving.


Bezoek website

Ysmart

Stichting Waalwijk CO2 vrij

p/a Kuiper 5b

5253 RJ Nieuwkuijk

Contact

+31(0) 416 24 17 79

 info@waalwijkco2vrij.nl