Van Krieken Koffieservice B.V.

Van Krieken koffieservice is een familiebedrijf met passie voor koffie, thee, cacao en service. Met de ambitie de grootste en beste koffieleverancier van Brabant te zijn onderscheiden zij zich door een no nonsens mentaliteit en een op de klant behoefte gerichte service. Investeren in persoonlijk contact met hun professionele gebruikers helpt hen met het invullen van hun eigen koffiebeleving. Een ‘full-service’ koffieconcept met de koffieautomaten van topkwaliteit in alle types en variëteiten. Een brede selectie van betaalbare, superieure en heerlijke koffiemelanges en toebehoren maken ons assortiment verrassend compleet. De bijbehorende technische ondersteuning reflecteert hun focus op service.

Voor ons hangen maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid nauw samen

Als bedrijf dragen we verantwoordelijkheid voor de maatschappij, dus voor de mens, onze leefomgeving en het klimaat. Met de duurzame (Fairtrade, Rainforest Alliance) koffie die we verkopen dragen we bij aan de duurzaamheidsdoelen van onze klanten. Daarnaast hebben we onlangs een nieuwe dubbel gecertificeerde koffie ontwikkeld: FairTrade én Biologisch!

We werken toe naar CO2-neutraal ondernemen en sluiten met ons duurzaamheidsbeleid aan bij drie Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkeldoelen) van de Verenigde Naties 1, 7 en 12. Zie hiervoor ook de website van SDG Nederland.

Onze wensen op duurzaamheid betreffen nog de aanschaf van zonnepanelen op het eigen pand in Sprang-Capelle en de verdere vergroening van ons wagenpark. Om ons daarin te adviseren en te begeleiden hopen we op een vruchtbare samenwerking die voortvloeit uit het platform Waalwijk CO2 vrij!


Bezoek website

Stichting Waalwijk CO2 vrij

p/a Kuiper 5b                               
5253 RJ Nieuwkuijk

Contact

+31(0) 416 24 17 79

 info@waalwijkco2vrij.nl