Samenwerking met Klimaatroute voor energiescans

Klimaatroute (opgericht in 2011) heeft inmiddels al ruim 20.000 ondernemers geadviseerd en begeleid bij het verduurzamen van hun onderneming. Klimaatroute gelooft dat iedereen de stap naar duurzaamheid zal maken, wanneer klimaatbewust handelen een direct kostenvoordeel oplevert. Onder het mom van Groener, Beter & Goedkoper, maken zij gebruik van een slimme combinatie van producten en diensten, waardoor u het milieu helpt en direct kosten bespaart. Dit levert meer winst op, zeker in combinatie met verminderde uitgaven als gevolg van een lagere energierekening.

Na een grondige selectie heeft Stichting Waalwijk CO2 vrij voor Klimaatroute gekozen als partner voor de energiescans in Waalwijk.

Stichting Waalwijk CO2 vrij ervaart dat Klimaatroute voor onze deelnemers duurzame oplossingen mogelijk maakt die tot voor kort alleen voor het grootbedrijf weggelegd waren. Daarnaast begeleidt Klimaatroute haar klanten blijvend richting duurzaamheid en maximale kostenbesparing. Hier hoort uiteraard een advies op maat bij die daarna gemonitord wordt door kundige medewerkers.

Mocht de ondernemer een energie informatieplicht richting de overheid hebben, dan kan na de energiescan de audit hiervoor gedownload worden die opgesteld is voor uw bedrijf.

Het doel is om zoveel mogelijk met lokale partijen de verduurzaming te realiseren. Het advies zal ook gebaseerd zijn op de collectieve initiatieven die o.a. Parkmanagement Waalwijk en gemeente Waalwijk initiëren.

Klimaatroute is verheugd om in de samenwerking met Stichting Waalwijk CO2 vrij, ook uw bedrijf in Waalwijk te mogen helpen!

Stichting Waalwijk CO2 vrij

p/a Kuiper 5b

5253 RJ Nieuwkuijk

Contact

+31(0) 416 24 17 79

 info@waalwijkco2vrij.nl