Vragenlijst warmtenetwerk

De Stichting Waalwijk CO2 Vrij heeft zich als doel gesteld om Waalwijk, inclusief alle bedrijventerreinen te verduurzamen. We zien als stichting dat er veel interesse is vanuit de Waalwijkse samenleving in de transitie van gebruik fossiele brandstoffen naar meer duurzame oplossingen. Eén van deze transities is om het huidige gasnetwerk om te zetten naar een open warmtenetwerk. Op dit warmtenetwerk kunnen alle bedrijven aansluiten voor zowel afname, als ook levering aan het netwerk. Denk daarbij aan bijvoorbeeld restwarmte die nu nog meestal in de lucht of sloot verdwijnt!

Als start voor het warmtenetwerk is het belangrijk om te weten wat uw behoefte, verbruik en ook of er restwarmte aanwezig is. Hiermee kunnen we een “warmte kansen kaart” maken, wat nodig is om aanbod en vraag in balans te brengen en er zo voor te zorgen dat er altijd wordt voldaan aan de behoefte. Ook als er initiatieven zijn voor toekomstige ontwikkelingen (bijvoorbeeld een eigen Geothermie bron of biomassa centrale) is dat belangrijk om te vermelden, daar er dan een grote kans is dat door het open warmtenetwerk het financieel interessanter kan worden voor uw bedrijf?

Wij vragen u onderstaande enquête in te vullen. Naar verwachting zal de enquête slechts 5 tot 10 minuten van uw tijd vragen.

KLIK HIER OM DE ENQUÊTE* IN TE VULLEN

* Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor de inventarisatie van warmtenetkansen in Waalwijk.

Indien u vragen heeft of liever heeft dat iemand langs komt om het in meer detail door te nemen, kunt u dit laten weten door te mailen naar info@waalwijkco2vrij.nl.

Stichting Waalwijk CO2 vrij

p/a Kuiper 5b

5253 RJ Nieuwkuijk

Contact

+31(0) 416 24 17 79

 info@waalwijkco2vrij.nl