Informatiesessie Netcongestie | 13 oktober 2023

Netbeheerder ENEXIS is bereid u toelichting te geven over de Netcongestie welke momenteel voor veel bedrijven binnen gemeente Waalwijk vragen oproepen. Tijdens een middag vol informatie én inspiratie schetsen de sprekers voor u een helder beeld van de ontstane situatie in onze regio en beantwoorden al uw vragen. Hierbij worden de te verwachten oplossingen zoals waterstof en het opzetten van een energiehandelsplatform uitgelicht.

Om een helder beeld te schetsen van de ontstane situatie in onze regio organiseert Stichting Waalwijk CO2 vrij in samenwerking met het Waalwijks Bedrijvenplatform een

Informatiesessie Netcongestie
Rabobank De Langstraat |Taxandriaweg 8 Waalwijk
Vrijdag 13 oktober 2023
Van 15.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Aanmelden? Klik hier!

Aanmelden is mogelijk tot 6 oktober 2023 |Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar

De energietransitie in Nederland is in volle gang. De afgelopen jaren vindt een versnelling plaats in decentrale opwek en elektrificatie van de energievoorziening. Dat is een fantastische ontwikkeling, maar zorgt ook voor uitdagingen, met name in de capaciteit van het elektriciteitsnet. Inmiddels ontstaat in steeds meer regio’s in Nederland netcongestie met als gevolg acute capaciteitsproblemen op het elektriciteitsnet.

Mis daarom deze middag niet en meld u snel aan! Heeft u op voorhand vragen of wilt u graag meer informatie, neem gerust even contact met ons op of vermeld deze bij uw aanmelding.

Wij proberen zoveel mogelijk Waalwijkse ondernemers te bereiken, wellicht ontvangt u ook een uitnodiging via WPB.

Stichting Waalwijk CO2 vrij

p/a Kuiper 5b

5253 RJ Nieuwkuijk

Contact

+31(0) 416 24 17 79

 info@waalwijkco2vrij.nl