Holland Lighting Group B.V.

Holland Lighting Group ontwikkelt bedrijfsverlichting en buitenverlichting voor bedrijven in heel Brabant. Onze bedrijfslampen worden gerealiseerd met oog voor duurzaamheid. Wij zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven die in eigen beheer bedrijfsverlichting voor uw pand in Brabant ontwikkelt én produceert. De afgelopen jaren is er door ons bedrijf in Brabant veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige bedrijfsverlichting, waarbij veel aandacht is gegeven aan duurzaamheid. Bijzonder aan onze verlichtingsarmaturen en bedrijfslampen is dat deze na een lange levensduur voor 80% kunnen worden hergebruikt.

Uiteraard hebben wij als producent van verlichting ons bedrijf als geheel voorzien van LED verlichting. Zowel in het magazijn, productieruimte, kantoor als showroom, etc. Naast de isolatie van ons pand hebben wij de interne ruimtes ook extra geïsoleerd. Nu met de huidige prijzen voor energie gaat dat zeker ook financieel zijn vruchten afwerpen. Deze winter zetten ook wij de verwarming een paar graden omlaag. Daar waar wij de werkplekken voorheen verdeelden tussen kantoor en showroom zitten wij nu bij elkaar in het kantoor. Ook dat scheelt weer, kortom wij doen wat mogelijk is!

Wie kent er niet de waarde van goede verlichting, voor in uw bedrijfshal of kantoor? Holland Lighting Group B.V. is daarin de specialist, bij u in de buurt. Juist nu de energieprijzen op het hoogste niveau zijn is de besparing en terugverdientijd interessanter dan ooit. Bij een investering in LED verlichting en kantoorlampen voor uw kantoor of kantine, is het belangrijk dat u deze kosten uiteindelijk terugverdient. Laat u dan ook vrijblijvend adviseren door ons team van specialisten. Wij maken graag exclusief voor de deelnemers van Stichting Waalwijk CO2 vrij een vrijblijvend advies met een lichtplan en berekening waarbij wij u informeren over de mogelijkheden en het resultaat.

Zo werken wij samen met Stichting Waalwijk CO2 vrij en haar deelnemers aan een beter milieu!


Bezoek website

Stichting Waalwijk CO2 vrij

p/a Kuiper 5b

5253 RJ Nieuwkuijk

Contact

+31(0) 416 24 17 79

 info@waalwijkco2vrij.nl